注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

090612 準備失踪去.  

2009-06-12 03:05:25|  分类: 2009隨筆記事 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

      今晚依然唔想訓.絕對唔喺我霖太多.而是太興奮.應該發的快遞都發出去.該做嘅嘢明天都會做晒它.開開心心去旅遊.盼望好耐喇.雖然我唔晒得.但是依然好想去.所以後悔上次沒有去.今次晒到黑到喺咁話.唔白就唔白喇.反正唔介意就喺喇.睇怕我呢次去晒.有排都唔使白返.呵呵..

      收拾行李.一于唔返屋企.最近屋企讓我好有壓力.透唔過氣.要煩嘅嘢已經够多喇.爲何你們總是這樣.所以决定喇.今年喺我最後嘅敗家.真的能做到嗎?有人已經提早離開這個敗家行列.真喺恭喜.所以要喺能段時間裏面整理好最後嘅計劃.

       突然听到一件事.讓我很難受.如果真的喺有咁一回事.以後都唔會有合作嘅機會.要知道你得罪嘅喺邊個.唔好以爲我唔知道你喺度講大話..!!!!!!!!我都希望唔喺咁.

      明天貌似好赶時間.首先去買需要嘅用品.收拾行李.回店鋪一趟.然後就坐地鐵穏少爺拿衫.讓后就與小秋回合.放下行李.讓后就JOB.

      之後就唔使講喇.!!!!!!!!!!  旅遊.!!!!!!!!!

      對.!!!!!!!!!

      勤奮啊.!!~~

     

  评论这张
 
阅读(13)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017