注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

對這三人很大意見.  

2009-07-25 09:57:42|  分类: 2009隨筆記事 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

某人一.當我心軟.發咁嘅信息你.所以我討厭發短信.短短嘅文字.能講明乜嘢.無論瞭解與否.你唔問清楚就亂下結論.好吧.你這樣.我也唔想理會.你走你嘅路.我走我嘅.以後都唔好有任何交集.

 

某人二.你個人真的好假.挑撥就算喇.明明大家都喺因爲吵架而說的晦氣說話.有必要過後先講出來麽?別人已經沒有事了.拿出來講.你無唔無聊D啊.本來聊天.就喺閑聊.有需要這麽記仇嗎?而且有好多嘢.知道就好了.有必要這麽强調拿返出來講嗎?好多嘢你次次都話改.你那次真的改到了?你沒有出現嘅時候.我們大家都好地地.如果唔喺因爲大家唔會因此而閙得咁唔開心.難道你唔覺得這些一直都喺你問題嗎?

喺就喺.唔喺就唔喺.要你承認真是有這麽苦難嗎?明明喺你嘅意思.點解要穏人做你的擋箭牌.拿人黎壓人.一次兩次沒有所謂.次次都喺咁.喺一個小孩面前做得咁38做咩.

 

某人三.這麽晚收到短信.真的覺得有點莫名其妙.我一直都當你喺朋友.如果因爲某人的關係.讓你破壞到這個界限.很抱歉.我沒有那麽大量.唔好用我們做藉口.我唔會做人第三者.請你唔好亂食這些無聊嘅醋.

你們嘅感情.如果真的無法繼續.請簡單點結束.唔好傷及到周邊嘅人.這些大家喺無法體諒的.唔好因爲你們的感情問題而利用我們.可以講.對于這些我無法理解.

這些問題由09年就一直開始圍繞我的生活在打轉.只是發泄一下.沒有什麽... 好吧.新的一天開始了.繼續人崩下去..

  评论这张
 
阅读(18)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017