注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

diu.. 竟然會吻那只豬..  

2009-10-23 02:06:56|  分类: 2009隨筆記事 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

睇到05就已經激動到爆.新禹好鬼可憐啊.不過你自己就唔好啦.. 來暗的..

06預告..泰京..我男人啊.. 你竟然咁霖唔開去吻果只咁嘅豬頭一樣的女人.

喺我都走啦..

Jeremy..你啃白蘿蔔..啃得太興奮了?泰京好似依然啃得好辛苦..

喂喂..3位鵝蛋.. 你們D動作好YY..啃得咁YY.. 你們難道又要我杯具..茶具..家私??

Jeremy..你咁霖唔開啊 .. 以爲自己BL.. 

06字幕更新中..so..

明天早上要早起..

呢嗰時候啊爸煮緊菜..給我當消夜食.

因爲就算食消夜都要食唔肥先得..

最好好多人都要减肥..其實食得健康同搭配都是身體收支平衡嘅原因..

  评论这张
 
阅读(17)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017